Meille on tärkeää pysyä ajan hermoilla suunnittelussamme. Haluamme olla suunnan näyttäjä portaiden suunnittelussa. Siksi otamme huomioon vallitsevat trendit ja innovoimme niitä porrasrakentamisen perinteisiin. Näin pystymme luomaan kokonaisuuksia, jotka ovat ajattomia ja tyylikkäitä. Porrasmalleillamme pyrimme täyttämään vaatimukset moderneista ja perinteisiin nojaavista portaista. Uusimmissa malleissamme yhdistämme taidokkaasti kontrastisia materiaaleja toisiinsa, kuten puun ja teräksen. Tutustu mallistoomme ja löydä oma suosikkisi!

Porrasmallit


Modernit portaat lasikaiteella


Pohjamallit

Esimerkkejä normin mukaisista mitoituksista ja pohjamalleista. Avaa PDF tiedosto kuvaa klikkaamalla.

HOVI Suora
HOVI L-Porras
HOVI KT-Porras
HOVI U-Porras
HOVI T-Porras
HOVI 2l-Porras
HOVI 3l-Porras

SUUNNITTEILLA REMONTTI TAI PORTAIDEN UUSIMINEN?

Aloita projekti Hoviportaiden suunnitteljan kanssa

Onko edessäsi porrasremontti tai portaiden uusiminen? Aloita projekti yhdessä suunnittelijamme kanssa! Meillä hoviportailla sinulla on käytettävissä ammattitaitoinen porrasvalmistaja, joka on apunasi suunnittelussa. Saat itse keskittyä omiin toiveisiisi ja jättää muun luotettavan porrasvalmistajamme käsiin. Hyvin tehdyn suunnitelman jälkeen valmistamme portaasi ja toimitamme ne kotiisi. 

Ota siis yhteyttä valmistajaamme jo tänään. Saat tarjouksen toimivasta portaasta, joka on normien mukainen, turvallinen ja juuri sinun käyttötarkoituksellesi sopiva!

UUDET PORTAAT TUOVAT ILOA SILMILLE JA LEPOA KORVILLE!
PORTAAT SUUNNITELLAAN TILOIHISI TÄYDELLISESTI SOPIVIKSI.

UPEA TUNNELMA EI SYNNY VAIN PORTAIDEN ULKONÄÖSTÄ, VAAN MYÖS NIIDEN TOIMITUKSESTA

Me Hoviportailla takaamme laadun aina suunnittelusta lopputulokseen asti. Koulutamme jatkuvasti tiimiämme ja pyrimme innovatiiviseen työhön. Meille asiakastyytyväisyys ja asiakassuhteet ovat ykkösasioita, ja siksi tarjoamme luotettavaa palvelua porrasvalmistuksen jokaisessa vaiheessa.

Pidämme aina hinta-laatusuhteen hyvänä ja huolehdimme siitä, että asiakkaamme tilasukäsittely on mutkatonta. Takaamme laadun portaiden valmistuksessa ja suunnittelussa. Suunnittelemme jokaiselle asiakkaallemme yksilölliset ja toimivat ratkaisut. Pidämme kiinni nopeista toimitusajoistamme sekä toimitamme portaat kotiin kuljetettuina ja/tai paikalleen asennettuina. 

Jätä yhteystiedot niin
keskustellaan lisää

Täytä yhteydenottopyyntö lomake niin otamme yhteyttä ja kerromme mielemmälle lisää!