Lasikaiteista tulikin pinnakaiteet

Nokialle rakentuneessa uudessa omakotitalossa asukkailla oli aluksi portaikon suhteen vahva visio kauniista lasikaiteista. Lapsiperheen äiti alkoi kuitenkin epäröidä suurien lasipintojen toimivuutta lapsiperheessä, sillä vanhemmilla ei ollut innostusta pyyhkiä kaiteita jatkuvasti taaperon käsienjäljistä.

Sosiaalisesta mediasta löytyi kuva moderneista pinnakaiteista ja siitä se ajatus sitten lähti. Mustat pinnakaiteet ovat ryhdikkäät, modernit ja tuovat puisen askelman parina asuntoon mukavaa rouheutta. Kaiken kaikkiaan portaat istuvat nyt tyyliltään ja väreiltään muuhun sisustukseen todella hienosti. Hoviportaat toteutti portaikkoon myös tyyliin sopivat lapsiportit portaiden ylä-  sekä alapäähän.

Talon askelmissa on myös etenkin lapsiperheissä erittäin tärkeä ominaisuus, liukuesteet. Tässä portaikossa ne ovat kuitenkin näkymättömät ja portaikko onkin ensimmäinen Hoviportaiden tällä tekniikalla toteuttama ratkaisu. Askelmissa ei siis ole näkyvissä minkäänlaista liukuestettä, vaan puun pinta on karhennettu, jolloin se ei ole jalalle tai edes villasukalle liukas astua.